Verantwoording

Meer informatie dan ik voor deze site gebruikt heb is te vinden in het boek “Duizend jaar Dorpskerk Voorschoten”. Alle hoofdstukken in het boek zijn onderbouwd met voetnoten. Ook het hoofdstuk over het kerkhof is van mijn hand. De archieven die daarin staan vermeld zijn, zijn onder anderen : Gemeente archief van Voorschoten te Wassenaar, Nationaal Archief, Erfgoed Leiden, Wikipedia. Het kerkelijk archief is onder gebracht in het Gemeente archief van Voorschoten te Wassenaar.

De foto’s zijn gemaakt door Willem van Delft en Karel de Vries

Ik ben benieuwd naar uw reacties. Laat hier een berichtje achter.

Karel A. de Vries.

4 antwoorden op “Verantwoording”

1. Having read this I believed it was very informative. I appreciate you spending some time and energy to put this information together. I once again find myself spending a significant amount of time both reading and commenting. But so what, it was still worthwhile!